Oбразователна разходка

С образователна разходка на културните институции в Кюстендил стартира поредният вълнуващ ден за бъдещите първокласници от База 2 на VI ОУ “Свети Паисий Хилендарски“- Кюстендил.
На 22 юни 2023 година първата спирка беше Общинския драматичен театър, където директорът Чавдар Ненов посрещна децата и ги въведе в тайните на театралното изкуство. Учениците с любопитство разгледаха залите, гримьорните, а г-н Ненов ги запозна с различните професии на хората, работещи в театъра.
Следващата интересна спирка беше детския отдел на Регионалната библиотека в Кюстендил. Там децата разгледаха книгите и играха различни образователни интерактивни игри.
Заредени с много настроение и усмивки, първокласниците посетиха и Регионалния музей, където научиха повече за историята на своя град. Разгледаха експозициите, след което госпожа Албена Паунова показа на децата интересна техника за апликиране и рисуване. В двора на музея, с помощта на екип от начални учители, първокласниците създадоха оригинални детски творби.

krepost-
krepost-
krepost-
krepost-
krepost-
krepost-
krepost-
krepost-
krepost-
krepost-
krepost-
krepost-
krepost-
krepost-
krepost-

Image

България

2503, гр. Кюстендил
ул. "Ефрем Каранов" №33

Допълнителни адреси:

  • 2503, гр. Кюстендил, ул. „София“ 6;
  • 2501, гр. Кюстендил, ул. „Кокиче“ 7.

 
Image